Korvausjärjestelmän uudistaminen

Kirjoittanut admin

23 marraskuun, 2018

Asiakkaamme uudisti korvausjärjestelmänsä perustuen kansainväliseen ohjelmistoratkaisuun. Järjestelmä meni onnistuneesti tuotantoon. 

Scope

Kyseessä oli vakuuttamisen korvausjärjestelmän tekninen käyttöönotto perustuen kansainväliseen valmisohjelmistoratkaisuun, jolla korvataan useita vanhoja järjestelmiä. 

Vastasimme järjestelmän teknisen käyttöönoton projektin johtamisesta tilaajan puolella. Tehtäviin kuuluivat mm. sopimusneuvottelut kansainvälisen toimittajan kanssa, off-shore toimituksen ohjaus tilaajan puolella ja toimittajahallinta. 

Olimme mukana ylläpito- ja jatkokehitysvaiheen suunnittelussa, käyttöönotoissa ja organisoinnissa sekä ohjelmistovastuun siirrossa toiselta toimittajalta toiselle.

Hankkeelle tunnusomaista

Hankkeessa oli useita projekteja ja projektien suuruusluokka oli kymmeniä henkilöitä. Hankkeessa oli mukana useita eri toimijoita – sekä suomalaisia että kansainvälisiä toimittajia. Ydinjärjestelmän osalta kyseessä oli Off-shore toimitus. 

Toimiala: vakuutus

Terminologiaa: vahinkovakuutus, korvaustoiminta, vakuutusten elinkaari, vakuutusehdot, laskutus, lisäarvopalvelut, tiedon halinta, raportointi, tekninen käyttöönotto.   

Liittyvät julkaisut

Perusjärjestelmän uudistaminen ketterästi

Perusjärjestelmän uudistaminen ketterästi

Asiakkaallamme oli tarve modernisoida verkkopalveluiden ydin palveluiden jatkuvuuden takaamiseksi, kustannussäästöjen saamiseksi ja tulevaisuuden ketterän kehityksen mahdollistamiseksi. Toimimme kyseissä toimeksiannossa...

Valtuuttamisen palveluiden modernisointi

Valtuuttamisen palveluiden modernisointi

Asiakkaallamme oli tarve tiukassa aikataulussa toteuttaa PSD2-maksupalveludirektiivin mukaiset muutokset verkkomaksamisen vahvaan tunnistamiseen. Valmisohjelmistomuutoksilla tavoiteaikataulu ei olisi ollut mahdollinen. Toimimme kyseissä toimeksiannossa DevOps-tiimin...

PAD ja GDPR regulaatiomuutosten suunnittelu ja toteutus

PAD ja GDPR regulaatiomuutosten suunnittelu ja toteutus

Uudet tili- ja tietosuojadirektiivit aiheuttivat laajasti vaikutuksia asiakkaan liiketoiminnan prosesseihin. Tuimme asiakasta järjestelmien toiminnan avaamisessa, muutosten tunnistamisessa, prosessimuutosten suunnittelussa ja toteutushankkeiden läpiviennissä. Osalla...